ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС:

НОВИНИ25.09.2021

Чемпіонський акорд NG-Metal

 
Літо 2021 року подарувало чимало сенсацій, зокрема у найранговішому чемпіонаті Асоціації футзалу міста Львова взяли участь шість команд, котрі протягом 15 турів визначали переможця.
 
Найкраще розпочали вояж до тріумфу гравці «in.IT». Правда, ближче до середини турніру підопічні Андрія Федюка самі створили собі проблем. Спершу нічийні результати з прямими конкурентами за золото, ну а далі прикрі поразки від «Штурму» та «DevPlanet». Хто точно в цей період гав не ловив, то «NG Metal». Після п‘яти стартових турів до команди приєднались Віталій Патуляк та Роман Вахула. Останні додали колективу Василя Дениса не лише впевненості, а й стабільності. Хоч і «металісти» жодного разу не здолали «айтішників» (поразка та дві нічиї) та все ж на дистанції фортуна була на стороні Маринюка і компанії.
 
Поміж тим нав‘язати боротьбу лідерам до останнього намагався «Бастіон». Математично шанси залишались ледь не до кінця змагань, але два заключні тури хлопці Ігоря Кудінова зіграли в кращих традиціях національної збірної з футболу. Там де потрібно було набирати 6 очок Любуська та решта здобули лише 2 бали. До слова, Андрій до бронзових нагород додав звання кращого бомбардира (12 м‘ячів).
 
Не будемо забувати й тих, хто добряче трійці призерів наламав дров. Насамперед це «Штурм». На початку сезону четверта команда чемпіонату спершу відібрала очки у «Бастіона», ну а після екватора чемпіонату здолала «in. IT». Якщо грати з топами Юрій Цибик своїх підопічних навчив, то точно не проти «Спільноти». Остання команда турнірної таблиці 7 балів набрала саме в сутичках проти вищезгаданого конкурента. Перемоги в 5 і 10 турах та бойова нічия в заключному поєдинку літа.
 
Свій абзац у нашому звіті також заслужив «DevPlanet». На жаль, амбіції керівництва не збіглись з командними результатами, але з позитивних моментів відзначимо бажання клубу розвиватись та ставати каменем спотикання для грандів. Саме Ленько, Савін та решта фактично відібрали чемпіонство у «in. IT», крім того переконливо виступали проти тієї ж «Спільноти». П‘ята сходинка - це лише черговий крок перед початком чогось більшого.

Кращий воротар - Русецький Назар

Кращий гравець - Писько Ярослав

Кращий бомбардир - Любуська Андрій

Кращий асистент - Шафранський Сергій

Кращий у номінації "гол+пас" - Писько Ярослав