ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС:

НОВИНИ22.05.2015

Гранд ліга міні-футболу Львова (літо 2015) - Підсумки першого дня ігор

Бастіон познущався над своїм суперником


Бастіон - АК Лемберг 8:1
            В суботу, 16 травня стартував міні-футбольний турнір під патронатом «Асоціації любительського міні-футболу Львівщини». Команди були розділені на три категорії: Гранд-ліга, Перша та Друга ліги.
            В першому протистоянні найвищого дивізіону зійшлися команди «Бастіон» і АК «Лемберг». Номінальні господарі відразу прийняли ініціативу. Це не могло не втілитись у швидкий гол, який на третій хвилині забив Хавер Юрій. Цей гравець через шістдесят секунд подвоїв перевагу свого клубу.
            Після двох забитих голів «Бастіон» віддав на кілька хвилин ініціативу супернику. Але згодом повернув гру під свій контроль. До перерви рахунок залишався незмінним.
            Після виходу команд на другу половину гри господарі почали розписуватись у воротах суперників що дві хвилини. Заспокоїлися на 31-й хвилині, коли відвантажили вісім голів без відповіді. Після перерви у воротах АК «Лемберг» розписалися: Лаба Володимир ( 21, 23, 26 хв.), Радько Микола (21 хв.), Хавер Юрій на 27-й оформив хет-трик, Партин Володимир ( 31 хв.).  Команда гостей не пішла з поля без забитого м’яча. Тарнавський Олег встановив на 32-й хвилині остаточний рахунок матчу.
            Гра завершилася перемогою команди «Бастіон» з рахунком 8:1.

Огляд матчу  
https://www.youtube.com/watch?v=9zgqOs4mBPU

Вісімка сухих без відповіді

Княжий Ринок - Стокер 8:0

            У другому матчі Гранд-ліги взялися виясняти стосунки «Княжий Ринок» і Стокер. До забитого голу обидві команди виглядали рівними по силі, доволі добре контролювали м’яч. Розгромом на перший погляд не пахло. Але іншої думки був гравець «Княжого ринку», який на четвертій хвилині заклав першу цеглину в перемогу своєї команди.
            Після пропущеного голу гості почали багато фолити. На одинадцятій хвилині Тригубець Сергій подвоїв перевагу господарів. Після чого гравці «Стокера» почали демонструвати ще більшу грубість. Результатом чого арбітром була продемонстрована жовта карточка гравцю команди. На перерву команди сходили з рахунком 2:0.
            Після повернення гравців на поле існувала лише одні команда – «Княжий Ринок», яка розписалась ще шістьма м’ячами у воротах команди «Стокер». Голи в актив собі записали: Цимбаляк Назарій(22, 32 хв.), Москвін Євген (24 хв.), Гриншпун Григорій (25, 27 хв.), Тригубець Сергій на 37 хв., оформив дубль.
            Після такого феєричного голеопаду господарі дозволили провести кілька атак на свої ворота. В результаті чого гості заробили право на пробиття пенальті, але не зуміли його реалізувати.
            Підсумковий рахунок матчу 8:0 на користь команди «Княжий Ринок».

Огляд матчу  
https://www.youtube.com/watch?v=eOVcj8oXBMs&feature=player_embedded


Мінімальна перемога в рівній боротьбі

Спарат-Львів - Львів Юнайтед 3:2

В завершальному матчі першого дня у Гранд-лізі силами помірялися «Спарта» Львів та Львів «Юнайтед». Із самого початку була рівна боротьба, куля переходила під контроль як одних, так і других. Це був поєдинок гідних суперників.
Першим вдалось відзначитись команді «Спарта», гол на п’ятій хвилині провів Ледневський Олег. Решта першого тайму команди провели у рівній боротьбі, час-від-часу відбувались гойдалки. Вразити ворота суперника могли дві команди. Було також багато фолів з обох сторін, що не могло не вилитись на гру. Гравець Львів «Юнайтед» на сьомій хвилині заробив попередження. На перерву команди пішли з мінімальною перевагою господарів поля.
Рахунок 1:0 тримався до 22-ї хвилини. За Львів «Юнайтед» відзначився Шафранський Сергій. Переломним моментом гри стала тридцять п’ята. Поки секундна стрілка зробила два оберти, «Спарта» перемагала 3:1. Голи в актив собі записали: Ледневський Олег(оформив дубль) та Коваль Василь. Львів «Юнайтед» ще вірив, що матч можна звести до нічиєї. Роман Міщишин скоротив відставання своєї команди до мінімуму, забавши на 38-й хвилині поєдинку. Але на більший подвиг команди не вистарчило.
Арбітр матчу зафіксував підсумковий рахунок 3:2 на користь команди «Спарта» Львів.

Огляд матчу    

https://www.youtube.com/watch?v=V1ZEn8bfekU