ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС:

НОВИНИ15.05.2018

Літні чемпіонати міста Львова 2018, реєстрація триває

Незабаром у Львові розпочнуться місцеві чемпіонати з міні-футболу, які організовує Асоціація футзалу Львівщини. Усі охочі можуть зареєструвати свою команду для участі у якійсь із ліг Львова до 19 травня включно.

Наразі АФЛ заплановано створення Гранд, Першої, Другої, Третьої ліг Львова з міні-футболу. Окрім того, буде організовано дві підприємницькі ліги: Elite Business League та Gold Business League. 

Попередньо старт літних чемпіонатів Львова заплановано 26 травня. Дещо раніше розпочнуться баталії у бізнес-лігах, а саме 22 травня.

Локація проведення змагань з міні-футболу - спорткомплекс "Електрон" (вул. Чупринки, 130).

"Відповідні літні чемпіонати плануємо зробити найкращими за всю історію Асоціації футзалу Львівщини. Сприятиме цьому, на мою думку, також те, що будемо впроваджувати певні революційні нововведення. Маю на увазі те, що вперше під час матчів команди матимуть змогу скористатись правом на відеоповтор - для вирішення якихось суперечливих запитань, які можуть виникати впродовж гри. Окрім того, плануємо створити рейтинг успішності арбітрів. Загалом, вважаю, що цьогоріч взяти участь у літніх чемпіонатах Львова цікаво як ніколи", - зазначив голова комітету з проведення змагань АФЛ Петро Закалюжний.

Наразі заявка команд-учасниць для літніх чемпіонатів Львова відкрита. Саме тому будь-який колектив ще має шанс взяти участь у престижних змаганнях та випробувати свої сили у протистояннях з найкращими командами.

Додаткову інформацію щодо реєстрації колективів та безпосередньо зареєструвати свою команду можна, звернувшись за контактними даними:

096 753 33 60 (Петро Закалюжний)

petro.zakaliuzhnyi@gmail.com

Заявочний лист для реєстрації
Заявка