ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС:

НОВИНИ14.09.2020

МФК «Галіо» - сім років на футбольних полях та корисні знайомства на майданчику


МФК «Галіо» - команда, що вже не перший рік бере участь у Бізнес-лізі. Досвід інколи грає на руку. Наприклад, як у матчі останнього туру з «Галичиною»: чотирнадцять голів і лише один у відповідь від «Галичини». Про робочі будні колективу, відкриті вакансії та плюси для колективу, які дає Бізнес-ліга, розповів Олег Чернецький, директор підприємства та гравець команди.
Про профіль робіт ТзОВ «Галіо»
Найпоширеніші роботи – каналізування та опалення. Можемо робити роботи під ключ: від розробки проектної документації до гарантійного та післягарантійного обслуговування. Все, що пов’язане з котельнями, тепловими лічильниками, опаленням – наш профіль.
Про історію компанії
На ринку ми досить давно. Можна навіть сказати, що ми – ветерани своєї справи. У грудні цього року відзначатимемо 13 річницю від створення компанії. Маємо немаленький за сьогоднішніми мірками штат – близько 50 осіб. Штат чітко структурований: адмінвідділ, виробничий відділ, проектний відділ, відділ збуту транспорту та логістики.
Про спортивну складову в житті ТзОВ «Галіо»
У мене є невелике спортивне минуле, зокрема спецклас у структурі львівських «Карпат» та спортивна школа «Сокіл». Потім чимало хлопців поступили у львівський банківський інститут, командою якого ми ставали бронзовими призерами Другої ліги.
Чималу роль у появі міні-футболу як явища на підприємстві відіграв мій брат, власник ТзОВ «Галіо» та президент команди. Вже після заснування фірми я перейшов працювати сюди, звільнившись з одного з банків, а згодом ми взялися розвивати і те, чим сьогодні є МФК «Галіо». Я десь залучав до ігрового процесу своїх друзів, які й допомогли при становленні  команди. Мова йде про 2013 рік. Зараз же більшість гравців є працівниками компанії.
Про вакансії
Чи буде бажання виступів за команду плюсом при співбесіді? Напевно, основним критерієм відбору працівників є навички у потрібній сфері. Але завжди цікавлюся чи є футбольне минуле або бажання спробувати себе на майданчику. Якщо людина спортивна, то ми всіма руками «за».

Про найбільш масштабні роботи
Впродовж періоду нашої діяльності було чимало робіт. Якщо говорити про підприємства, з якими ми перетиналися на майданчику, то це, до прикладу «Енергоресурс-Інвест». Виконували роботи як на Нижньому, так і на Верхньому Шуварі, з якими теж доводилося грати. Говорячи про інші роботи, можна згадати співпрацю з «Avalon», «VictoriaGardens», комунальними структурами «Львівтеплоенерго», «Львівводоканал» та інші.
Про користь Бізнес-ліги у робочих моментах
З тим же «Шуваром», або ж «Енергоресурс-Інвест», варто визнати, співпраця відбувається вже давно і Бізнес-ліга лише допомогла укріпити наші відносини. Якщо говорити про переваги саме від Бізнес-ліги, то це – широке коло знайомств та спрощена комунікація з представниками різних галузей. Якщо є якісь питання, бо бізнес зараз є процесом складним та багатогранним, можемо легше знайти експертну думку. Простий приклад – ІТ-послуги чи телефонія. Є той же «lifecell», з якими можна порадитися стосовно правильної організації інтернет-покриття чи забезпечення вдалого зв’язку на підприємстві.
Про риси, які з майданчика варто перенести в життя
Для мене футбол – те, що виховує, загартовує дисциплінованість. Є зіграність, взаємодія, підстраховка: якщо ми їдемо в одному поїзді під назвою «колектив», то хочу, аби ніхто з нього не сходив завчасно і вагони при русі не відпадали. В житті, як і на полі не любимо програвати, намагаємося викластись до останнього та зробити все задля результату, який задовольнить усіх.