ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС:

НОВИНИ22.05.2015

Підсумки першого дня ігор у Першій лізі міні-футболу Львова (літо 2015)



Футбол із присмаком боксу

Інкогніто - Спільнота
 
            В матчі-відкритті Першої ліги зійшлися команди Інкогніто та Спільнота. З самого початку команди почали грати у футбол, але з невідомих причин вийшов недовготривалий бокс. Коли рахунок ще не був відкритим гравець гостей Музика Михайло проривався флангом до воріт суперника, де на заваді йому став Гнатишин Остап. Який своїми діями ледь не спровокував бійки за участю обох команд. Він проявив неспортивну поведінку до свого візаві, зачепивши руками останнього за лице. Арбітр матчу відразу намагався погасити іскру, яка могла перерости у вогонь, показавши обом «боксерам» червону картку.
            Після «бойових» подій гравці нагадали собі, що таке футбол. Зважаючи, що у попередніх матчах голи забивали на перших хвилинах зустрічі, то у цій грі взяття воріт довелося чекати аж під завісу першого тайму. На сімнадцятій хвилині розмочив рахунок Караван Дмитро з команди «Інкогніто», а через шістдесят секунд Вербінський Олексій подвоїв перевагу своєї команди. Футболісти «Спільноти» напрацювали лише на гірчичник.Після першого тайму оба колективи пішли за рахунку 2:0.
            Другий тайм розпочався з боротьби і бажання гостей забити контактний гол. Вдалось заробити лише попередження голкіперові. На 26-й хвилині Чмелик Ігор зробив рахунок 3:0. Через 120 секунд Залога Назар реабілітував команду «Спільнота», забитий гол по завершенню гри став голом престижу.
Грубий фол арбітр покарав воротаря «Спільноти» жовтою карткою, яка стала другою для нього, і це означало лише одне – вилучення. Знущання над, побитим, суперником продовжили Вербінський Олексій (36 хв.), таким чином оформивши дубль та Савчишин Андрій, який встановив остаточний рахунок матчу 5:1             

Відео огляд матчу

 
Камбек не вдався

Інтер Футзал - Електроконтакт Україна
 
У другому матчі Першої ліги силами помірялися «Інтер Футзал» та «Електроконтакт Україна». Гра розпочалась за рівної боротьби. Шанс забити було у двох команд, але і одні і другі тримали свої ворота на замку доволі довго, як на міні-футбол.
Відкрити рахунок першим судилося гравцю команди «Електроконтакт Україна» Задорожному Андрію (13 хв.). Перевага гостей довго не протрималася. Ковалишин Олег на 15-й хвилині вирівняв становище. Ще до голу команда «Інтер Футзал» напрацювала на жовту картку. На перерву команди пішли за нічийного результату.
З початком другої половини зустрічі розпочалась справжня гольова злива. Не жаліли свого суперника господарі, які за дев’ять хвилин забили три голи. Зробили це такі гравці: Аврам Олен (23 хв.), Шпак Юрій (28 хв.), Чех Богдан (32 хв.). «Електроконтакт Україна» виявився міцним горішком і почав наздоганяти свого суперника, що призвело на 33-й хвилині до взяття воріт, відзначився Васенюк Віталій. Команда господарів забила п’ятий гол (Ковалишин Олег 36 хв., дубль в його активі). Останні думали, що гра вже вирішена, але іншої думки був Танечник Роман, який забив третій гол на 38-й. Боротьба тривала, обоє хотіли перемогти. Зрозуміло, що почались порушення правил, одне з яких не залишилось поза увагою феміди. Перед гравцями «Електроконтакт Україна» було запалено жовте світло. Остаточний рахунок на сороковій хвилині встановив Васенюк Віталій. На повний камбек не вистарчило часу…
Матч завершився з рахунком 5:4 на користь команди «Інтер Футзал».

Відео огляд матчу
https://www.youtube.com/watch?v=lJwSDoEeCRM



 
«Княжий ринок 2» — «Невгамовні», хто візьме гору ?
 
Княжий Ринок 2 - Невгамовні
 

Перші хвилини велась звичайна перепасовка між гравцями команд. На п’ятій хвилині «Княжий ринок 2» підводить м’яч до воріт «Невгамовних» і їхній воротар робить грубу помилку вибиває м’яч рукою в падінні за межами свого майданчику. Звісно ж він отримує червону. « Княжий ринок 2» чудово реалізую свій стандарт. Рахунок відкриває Скрильов Василь 8 номер команди, 1:0. Отримавши кураж «Княжий ринок 2» наступної ж хвилини забиває свій другий м’яч. Автор голу Міхеєв Дмитро з 11 на спині. Всі наступні хвилини тайм проходив спокійно тільки в плані фолів але по вигляду гравців « Невгамовних» так не скажеш. Вони стврювали моменти і удари по воротах супротивників але їм постійно не щастило, що можна сказати і про «Княжий ринок 2». Адже «Невгамовні» грали в п’ять і ворота зазвичай пустували, так що шансів закинути м’яч було вдосталь але щось, наче відводило м’яч від воріт суперника. В такому темпі і завершився перший тайм гри.
Другий тайм почався так само ж як і завершився перший. Звісно це визначення не підходить до міні-футболу але «Княжий ринок 2» грав в щось схоже на «автобус» тільки тут це дуже не допомогло. На тридцятій хвилині забиває Зінич із «Невгамовних» відкривши рахунок своєї команди, 2:1. «Княжий ринок 2» все ж не змінив свою тактику. Можливо, й не даремно. Тридцять сьома хвилина, Скрильов Василь робить дубль у матчі, рахунок 3:1 на користь «Княжого ринку 2». На останній хвилині від «Невгамовних» прилітає гол але тільки один і цього не досить, 3:2. На цьому матч оголосили завершеним. 

Відео огляд матчу
https://www.youtube.com/watch?v=OA3Cqim0ujc