ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС:

НОВИНИ05.10.2022

Бізнес ліга сезон 2022-2023, підсумки

Сезон 2022/23 не для усіх гравців Асоціації футзалу міста Львова виправдав очікування.
 
Зокрема в «Gold» Бізнес - Лізі знову не було рівних команді «Apple Room». Як не намагались «Нові Імена» наздогнати лідера, однак втрата очок на початку чемпіонату дала про себе знати.
 
Більш напруженою видалась боротьба в гонці за бронзові нагороди. До певного часу «Advoca Team», «Електрон» та «Вугільник» йшли нога в ногу. Правда, під завісу третього кола досвід Євгена Москвіна доміг саме адвокатам завоювати третю сходинку. Не вистачало на кінцівку сезону «Car Lux». Травма Юрія Ленька залишала дебютанта ліги без лідера, тому в підсумковій таблиці лише 6 сходинка.
 
Досить драматичною видалась розвʼязка в «Silver» Лізі. Регулярний чемпіонат з однаковими показниками завершили одразу дві команди. Такий перебіг подій змусив «Ruh Family» та «Галицьку Свіжину» зіграти додатковий «золотий» поєдинок. Сильнішими у тому матчі стали «рухівці». 
 
Не зумів другий сезон поспіль завоювати чемпіонство «Галіо - Укрінстал». Кадрові втрати та відсутність протягом турніру Олега Чернецького залишили шанс «біло-чорним» лише на бронзові медалі. 
 
Без нагород виступи в останньому сезоні завершили «TMR», «Скала» Вільховець, «Старе Місто» та «Булат».
 
Напрочуд цікавими стали заключні поєдинки в «Bronze» Бізнес - Лізі. Свій гандикап на фоні решти учасників розгубив «FlexoRes». Таким подарунком сповна скористався «УФАМ», однак тут не обійшлось без везіння. В останньому турі Терлецький та компанія почали надіятись в успіх «Шувару» та не прогадали. Завдяки перемозі «риночників» над лідером Грельо та решта повісили на груди третій за величчю комплект нагород, а «медики» завоювали золото.
 
Розчаруванням другого кола стали «КОПА», «Intercars», «ВіЯр». До екватора чемпіонату в кожного з клубів залишалися чималі перспективи на призові місця, але очікування вболівальників вищезгаданих команд розвіяли численні поразки проти прямих конкурентів.
 
Також новий досвід для себе отримали аутсайдери. «Адмірал» закріпився на сьомій сходинці, а ще нижче опинились «Авангард» та «Грім».