ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС:

НОВИНИ23.06.2023

Аматорська ліга друзів 2023

Аматорська ліга друзів. Все тільки починається
 
Як не крути, але футзал в спортивній залі та свіжому повітрі все-таки достатньо відрізняються. В Аматорській лізі друзів свої груди добряче наповнили киснем шість команд, де ледь не кожна має усі шанси поборотись за золото.
 
Стартові шість турів подарували чималу кількість красивих мʼячів, а ще приємну інтригу, в якій поки лідирують «Нові Імена 2». З можливих 18 пунктів Володимир Крупчук і компанія здобули одинадцять.
 
На відстані витягнутої руки наблизився до лідера колектив «Striyska». Що цікаво, друга команда першості пропускає значно більше, аніж забиває. 
 
Після останнього вікенду опустився на третю сходинку LTD «Kramar». За словами Ярослава Демʼяніва представники клубу розраховували, що сезон буде дуже непростий:
 
«Для нашої команди важливо дати змогу проявити себе тим гравцям, котрі готові не лише працювати в структурі
LTD «Kramar», а й захищати честь організації на футзальному майданчику. Також будемо прагнути потрапити на пʼєдестал».
 
Лише за додатковими показниками поки що без нагород залишається «Легіон Бірки». Перемога в наступному матчі над лідером тут же може допомогти вистрибнути хлопцям на першу позицію. Різниця між останніми та «Новими Іменами» складає всього два пункти.
 
Темною конячкою чемпіонату сміливо можна вважати «Бізонів». 
 
«Сезон дуже цікавий, адже немає явного фаворита. Аутсайдер може відібрати очки у лідера. Для нашого клубу приємно знаходитись в такій компанії, а ще в нас збільшився апетит. Якщо перед стартом змагань хотіли спробувати свої вміння в турнірній сітці, то зараз бачимо, що є шанс навіть завоювати нагороди», - розповів Тарас Данилишин.
 
Уже неодноразово каменем спотикання для суперників ставали «Повітряні Сили». Недооцінювати можливості аутсайдера більше на захоче жоден із претендентів на тріумф в сезоні 2023. Друге коло команда розпочала з прикрої поразки, але уже в найближчій грі готова виправити нещодавні помилки.