ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС:

НОВИНИ13.05.2019

ЗАЯВА, ПЕТРА ЗАКАЛЮЖНОГО

Більшість з вас знають мене через міні-футбол, який став для мене справжнім захопленням, хобі і роботою. Ще в далекому 2010 році я організував перші змагання з футзалу у Львові, так виникла «Аматорська ліга футзалу» (funball.org.ua), і багато з вас стало її частиною. І за це щиро вам дякую!

 

За десять років діяльності ми провели понад 100 чемпіонатів і близько 15 кубкових змагань. Сукупно це понад 4000 матчів, в яких зіграло близько 3000 любителів міні-футболу. Ми провели по-справжньому титанічну роботу, щоб залучити до спорту якомога більше людей, і я дякую тим, хто допомагав і завжди був поряд весь цей час.

 

Два роки тому ми почали партнерські стосунки з Федерацією футзалу Львівщини (тепер Асоціація футзалу Львівщини). За цей час я уклав домовленості з полями і майданчиками для гри, допоміг налаштувати роботу Федерації. Однак зараз співпраця перестала відповідати початковим домовленостям і несе ризики для нашої організації. Тому, сьогодні я змушений оголосити про припинення співпраці з Федерацією.  

 

Аматорська ліга футзалу продовжує свою діяльність як окрема, незалежна спортивна організація. Ми плануємо модернізувати управлінську структуру, розширити формат змагань і покращити клієнтський сервіс. Усі оголошені змагання відбудуться і це жодним чином не вплине на команди, які вже грають або зареєструвалися на наступні змагання. З усіма капітанами і президентами команд я тримаю зв’язок. На всі запитання готовий відповісти.

 

Футзал це не просто гра, а велика дружня родина любителів міні-футболу, а тому буду радий бачити вас поруч і надалі.